Programozás


A Pixela Internet Kft weboldal programozás szolgáltatásával professzionális, dinamikus és keresőbarát weboldalakat készítünk ügyfeleink számára. Cégünk 2008 óta foglalkozik weboldalak fejlesztésével, és több mint 100 sikeres projektet valósítottunk meg eddig. Weboldal programozás során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit, a célcsoport elvárásait, és a legújabb technológiákat alkalmazzuk. Weboldal programozás folyamata: – Grafikai tervezés: Megtervezzük a weboldal kinézetét, színeit, elrendezését, és elkészítjük a látványtervet.

– Programozás: Megírjuk a weboldal kódját PHP és MYSQL adatbázis alapú rendszerben, amely lehetővé teszi a weboldal dinamikus működését, és az egyszerű tartalomkezelést.

– Tesztelés: Ellenőrizzük a weboldal működését, sebességét, kompatibilitását különböző böngészőkkel és eszközökkel.

– Publikálás: Feltöltjük a weboldalt a megadott domainre és tárhelyre, és beállítjuk a keresőoptimalizálást.

A Pixela Internet Kft weboldal programozás szolgáltatása nem ér véget a weboldal elkészítésével. Folyamatosan karbantartjuk, frissítjük és fejlesztjük a weboldalt, valamint segítünk az internetes reklámozásban és a látogatottság növelésében. Ha Ön is szeretne egy minőségi, esztétikus és jól használható weboldalt, vegye fel velünk a kapcsolatot! A Pixela Internet Kft weboldal programozás szolgáltatása garantáltan elégedett ügyfeleket eredményez!