Cégünkről


Cégünk 2008-ban alakult Budapesten. Célunk a hazai cégek internetes bemutatása minõségi formában és emellett mégis elérhetõ áron. Az elsõ évben kizárólag egyszerû HTML weboldalak készítésével foglalkoztunk, de felismertük, hogy egyre nagyobb igény van az új, adatbázisokkal ellátott dinamikus weboldalakra, így PHP és MYSQL adatbázis alapú weboldalaink száma is gyarapodni kezdett.
Referenciáink és elégedett ügyfeleink garanciát jelentenek az Ön számára, amennyiben minket választ internetes megjelenésének megbízásával.

php    mysql

Csapatunk a lehetõségek teljes tárházát kínálja Önnek, a legegyszerûbb HTML oldalaktól, a Javascript-en keresztül egészen a bonyolultabb PHP/MySQL technológiára épülõ portálokig.

Álmodja meg weboldalát, és Önnek nincs más dolga, mint hátradõlni a karosszékében, és mi elkészítjük weboldalát a legkedvezõbb árakon!

Egy Internetes weboldal mozgatórugója a látogatottság, ezért vállaljuk oldalának keresõkbe való regisztrálását, illetve bannereken való hírdetését rugalmas feltételekkel weboldalainkon. Ez lehetõvé teszi a folyamatos látogatottság biztosítását. Kérésére részletes webstatisztikát készítünk oldala látogatottságáról órára, napra, hónapra, évre lebontva. Webdesigner csapatunk a legkorszerûbb szoftvereket használja az Ön igényeinek maximális kielégítése érdekében…

Önnek csak meg kell fogalmaznia az álmát, és mi megvalósítjuk. Nálunk semmi sem lehetetlen…

 

mac top