2015. NOVEMBER 25. SZERDA, KATALIN NAPJA.
 Új szolgáltatásunk: Légireklám

www.legireklam.hu

A Szuperpiac.hu apróhirdetési portálunkon évente több mint 1,5 millió egyedi látogató fordul meg. Hirdessen Ön is ingyen a SzuperPiac-on!
 szuperpiac.hu

Programajánló, fesztiválok a Fesztivál.hu -n!
Magyarország Rendezvény-Portálja


Üzembe helyeztük Intel(R) Xeon(TM) 3.5 GHz -es webszerverünket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében!


Elindítottuk a Tourinfo.hu Utazási portált!
www.tourinfo.hu

Rendezvényportálunk már a
FESZTIVAL.EU címről is elérhető!

Hirdessen webportáljainkon! Tekintse meg médiaajánlatunkat!


Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs
        Álláskeresõ 
  Álláskeresõ Románia 
  Álláskeresõ Szlovákia 

Szolgáltatásaink -> Webfejlesztés

Design: A Design szolgáltatásaink magukban foglalják a webdesign-t, valamint céglogók, bannerek készítését. Minden az INFINITY Webdreams által elkészített design egyedi, páratlan megjelenést biztosít cégének a Világhálón. 
 
FLASH: Flash szolgáltatásaink alatt az INFINITY webdreams teljeskörû megoldásokat kínál jelenlegi és jövõbeli ügyfelei számára, az egyszerûbb animációktól az animált bannereken keresztül egészen a bonyolultabb Flash technológiákra épülõ webmegoldásokig. Flash technológiával az oldala tartalmazhat intrókat, menüket, bemutatókat, játékokat, és még sokkal több mindent.
 
Programozás: Az INFINITY webdreams fiatalos csapata a legjobb szakemberekbõl áll az Ön igényeinek maximális kielégítése érdekében.
Átfogó megoldást kínálunk a viszonylag egyszerûbb Javascripten keresztül a modern, szerver oldali PHP, SQL adatbázisprogramozásig.
 
Karbantartás: A weboldal hatékony működésének alapfeltétele, hogy aktuális, mindíg naprakész információk jelenjenek meg cégéről illetve termékeiről a világhálón. Kedvező áron vállaljuk weboldalának rendszeres frissítését, igény szerinti karbantartását. Ha a megrendelő úgy kívánja adminisztrációs felületet alakítunk ki, mely segítségével akár saját maga is elvégezheti az esetleges frissítéseket napról napra.
 
Mi nem a levegőbe beszélünk. Kérjük tekintse meg referenciáinkat!

 

(c) 2008-2015 PIXELA Internet Kft. - Minden jog fenntartva -