2015. NOVEMBER 28. SZOMBAT, STEFáNIA NAPJA.
 Új szolgáltatásunk: Légireklám

www.legireklam.hu

A Szuperpiac.hu apróhirdetési portálunkon évente több mint 1,5 millió egyedi látogató fordul meg. Hirdessen Ön is ingyen a SzuperPiac-on!
 szuperpiac.hu

Programajánló, fesztiválok a Fesztivál.hu -n!
Magyarország Rendezvény-Portálja


Üzembe helyeztük Intel(R) Xeon(TM) 3.5 GHz -es webszerverünket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében!


Elindítottuk a Tourinfo.hu Utazási portált!
www.tourinfo.hu

Rendezvényportálunk már a
FESZTIVAL.EU címről is elérhető!

Hirdessen webportáljainkon! Tekintse meg médiaajánlatunkat!


Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs
        Álláskeresõ 
  Álláskeresõ Románia 
  Álláskeresõ Szlovákia 

Szolgáltatásaink -> Domainbörze

websziget.com
domaindepo.hu

pilotamagazin.hu

teszko.hu

urls.hu

A fenti domain nevek eladóak vagy kiadóak. A bérleti díj bruttó 5000 HUF / domainnév / hó

Féléves elõrefizetés esetén 10%, egy éves esetén pedig 20% kedvezmény!!!
A díj tartalmazza az új URL-re átirányítást is.


Pár szó az ékezetes domainnevekrõl

Az internet fejlõdése és egyre gyorsabb elterjedése miatt 2004. márciusától már ékezetes domain neveket is lehet regisztrálni.
 
Miért jó?
 

Mivel a magyar oldalak legnagyobb részt magyar nyelvûek, ezeket elsõsorban magyarok olvassák. Ezért teljesen értelmetlen ékezet nélküli domain nevekkel kínlódnunk. Hiszen nyelvünk sajátosságából adódóan nagyon sok szavunk ékezet nélküli betûkkel leírva vagy teljesen értelmetlen, vagy egészen mást jelent.

Egyébként is az ékezet nélküli értelmes domain nevek már mind foglaltak, tehát ékezet nélküli betûkbõl már csak teljesen értelmetlen weboldalnevek állíthatók össze - és ki fogja így az Ön oldalát megtalálni?

 
A piacon szerzett pozíció
 

Hiszen ha valaki konkrétan keres valamit az interneten, akkor beírja a böngészõbe a keresett szót (pl.: fesztivál), és ha az Ön oldalának éppen ez a neve, akkor máris közvetlenül az Ön oldalára jutott a konkurrens cégek teljes kihagyásával! Így rövid idõn belül megsokszorozhatja vállalkozása ismertségét.

Beláthatja, hogy ezzel mi Önnek nem csak ismertséget adunk, hanem egy komoly piaci pozíciót!

Ráadásul, amíg a domain nevet bérli tõlünk, addig sajátjaként bánhat vele. Nyugodtan reklámozhatja, bérbe adhatja, bárhová regisztrálhatja...stb.

 
Átirányítás
 

De ékezetes domain nevet akkor is érdemes tõlünk bérelnie, ha Önnek már van weboldala - természetesen a hozzá tartozó domain névvel együtt -, hiszen a mi ékezetes domain neveink keresõ szónak is kiválóak! Ugyanis egy adott domain névrõl bármelyik oldalra átirányíthatók a látogatók! (Ebben munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésére.)

Tehát domain nevet azért is érdemes bérelni, hogy a már meglevõ oldalát ismertebbé tegye, gyorsabban befuttassa. És csak addig kell bérelnie, míg úgy érzi, hogy weboldalának - saját cégnevének - erre szüksége van.

 
Nagyobb bizalom
 

Ha ügyfele az Ön cégének weboldalát találja egy domináns domain név alatt, valószínûleg elégedett lesz, hogy egy jó nagy és stabil cég az amire rábukkant, hiszen az adott téma legjobb domain nevével rendelkezik.

 
Adjon cégének egy esélyt!
 

De ne habozzon sokáig, mert manapság az internet marketing kikerülhetetlen eszköz, a bérbe adható domain neveink pedig korlátozott számúak! Ha késõn lép, megelõzi más és Õ fog belõle rengeteget profitálni.


Ha Ön eladó domain név birtokában van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Köszönjük!

 

(c) 2008-2015 PIXELA Internet Kft. - Minden jog fenntartva -