2015. NOVEMBER 28. SZOMBAT, STEFáNIA NAPJA.
 Új szolgáltatásunk: Légireklám

www.legireklam.hu

A Szuperpiac.hu apróhirdetési portálunkon évente több mint 1,5 millió egyedi látogató fordul meg. Hirdessen Ön is ingyen a SzuperPiac-on!
 szuperpiac.hu

Programajánló, fesztiválok a Fesztivál.hu -n!
Magyarország Rendezvény-Portálja


Üzembe helyeztük Intel(R) Xeon(TM) 3.5 GHz -es webszerverünket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében!


Elindítottuk a Tourinfo.hu Utazási portált!
www.tourinfo.hu

Rendezvényportálunk már a
FESZTIVAL.EU címről is elérhető!

Hirdessen webportáljainkon! Tekintse meg médiaajánlatunkat!


Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs
        Álláskeresõ 
  Álláskeresõ Románia 
  Álláskeresõ Szlovákia 

Rólunk

Cégünk 2008-ban alakult, célunk a hazai cégek internetes bemutatása minõségi formában és emellett mégis elérhetõ áron. Az elsõ évben kizárólag egyszerû HTML weboldalak készítésével foglalkoztunk, de felismertük hogy egyre nagyobb igény van az új, adatbázisokkal ellátott dinamikus weboldalakra, így PHP és MYSQL adatbázis alapú weboldalaink száma is gyarapodni kezdett.
Referenciáink és elégedett ügyfeleink garanciát jelentenek az Ön számára, amennyiben minket választ internetes megjelenésének megbízásával.

 

 

Technológiák

Csapatunk a lehetõségek teljes tárházát kínálja Önnek, a legegyszerûbb HTML oldalaktól, a Javascript-en, illetve FLASH-en keresztül egészen a bonyolultabb PHP/MySQL technológiára épülõ oldalakig.

Álmodja meg weboldalát, és Önnek nincs más dolga, mint hátradõlni a karosszékében, és mi elkészítjük weboldalát a legkedvezõbb árakon!

Ezen felül vállaljuk látványos FLASH animációk készítését, teljes hang-, és képtervezéssel.

Egy Internetes weboldal mozgatórugója a látogatottság, ezért vállaljuk oldalának keresõkbe való regisztrálását, illetve bannereken való hírdetését rugalmas feltételekkel weboldalainkon. Ez lehetõvé teszi a folyamatos látogatottság biztosítását. Kérésére részletes webstatisztikát készítünk oldala látogatottságáról órára, napra, hónapra, évre lebontva. Webdesigner csapatunk a legkorszerûbb szoftvereket használja az Ön igényeinek maximális kielégítése érdekében...
 
Önnek csak meg kell fogalmaznia az álmát, és mi megvalósítjuk. Nálunk semmi sem lehetetlen...

 

(c) 2008-2015 PIXELA Internet Kft. - Minden jog fenntartva -